WERKEN BIJ KOBUS

Personeelsplanner fulltime

 Barendrecht

 

 Wat ga je doen?

Samen met een team van personeelsplanners ontzorg je de klant door de planning volledig uit handen te nemen. Dagelijks plan je tussen de 70 à 100 medewerkers per dag. Het gaat hierbij om het plannen van productiepersoneel. Naast je dagelijkse planwerkzaamheden voer je evaluatiegesprekken met personeel, heb je dagelijks overleg met collega’s om de dag/planning door te nemen, draag je bij aan een foutloze administratie en ondersteun je collega’s bij planningen van andere bedrijven.

Jij gelooft, net als wij, in intensief relatiebeheer en werkt aan een lange termijn relatie met onze klanten. Daar horen targets en keiharde cijfers niet bij; vertrouwen, verantwoordelijkheidsgevoel en een mensgerichte aanpak zijn daarentegen onmisbaar in deze functie.

 

Wie ben je?

Een doener die in kansen en oplossingen denkt en in staat is zelf verantwoordelijkheid te nemen voor eigen planning. Daarbij heb je HBO werk- denkniveau met minimaal één  jaar ervaring op het gebied van planning, bij voorkeur in het plannen van personeel. Jouw ambitie is om je hier de komende jaren verder in te ontwikkelen. Ervaring in de uitzendbranche is een pré, je hebt een sterk organisatorisch vermogen en bent stressbestendig. Wanneer een klant last minute om 10 mensen vraagt, houdt jij je hoofd cool. Je hebt (basis) kennis van wetgeving op het gebied van arbeidsrecht. Je bent fulltime beschikbaar en bij drukte ook in het weekend.

 

Waar ga je werken?

Bij Kobus P&O; een bedrijf dat al 20 jaar als personeel en organisatie bureau actief is in de wereld van de groente en fruit. Wij werken vanuit ons kantoor dat gevestigd is daar waar het gebeurt, namelijk middenin het hart van de groente en fruit in Barendrecht.

Binnen onze organisatie werken wij met verschillende afdelingen, waar je de ruimte krijgt je te specialiseren in je eigen vakgebied. Dit doen we inmiddels met ruim 20 collega’s.

 

Wat bieden wij jou?

Je werkt samen in een team met nog 8  ervaren planners die jou wegwijs gaan maken in het planners vak. Wij zijn een gezellig en jong bedrijf dat regelmatig leuke uitstapjes onderneemt.

Er is mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Wij werken met verschillende diensten in een vast rooster: vroege – (07.00), normale – (08.30) en late diensten (09.30). Bij drukte zaterdagdienst (07.00 tot 16.00) en/of zondagdiensten (09.00-11.00). Daarnaast zijn wij met de feestdagen bereikbaar voor onze klanten. Je werkt gemiddeld 2 feestdagen op jaarbasis. Een goed salaris, reiskostenvergoeding en een bovengemiddeld goede pensioenregeling.

 

Solliciteren?

Interesse in deze uitdagende baan als Personeelsplanner?

Mail je CV en motivatie naar Lize Liefaard via lize@kobusbv.nl .

De sluitingsdatum van deze vacature is 7 juni 2019.