Kobus Personeel & Organisatie
Kobus Personeel & Organisatie

WERVING & SELECTIE

Wij zijn continu bezig met het creëren van inzicht, het signaleren van behoeftes en het vinden van trends in de AGF sector. Door onze up-to-date kennis en ervaren personeel kunnen wij organisaties uitstekend ondersteunen bij de werving en selectie van personeel.

Het vinden van de juiste persoon voor een vacature is een vak apart. Vaak is het passen en meten; welke eisen worden er gesteld aan een nieuwe werknemer, hoe past een kandidaat in de organisatie en gaat de persoon voldoen aan de zakelijke verwachtingen ?

Op basis van de behoefte stellen wij samen met de opdrachtgever een profiel van de gedroomde kandidaat vast. Functie-eisen maken vanzelfsprekend onderdeel uit van het profiel en de procedure, maar juist ook bedrijfscultuur en persoonlijke talenten spelen een belangrijke rol.

Waarom kiezen voor een W&S procedure?
  • Een professionele afhandeling van sollicitanten, zodat u zelf minder tijd hoeft te besteden aan het tijdrovende selectieproces;
  • De kandidaat treedt direct bij u in dienst;
  • U bepaalt zelf de arbeidsvoorwaarden en de contractperiode met de kandidaat;
  • Voor functies waarbij een concurrentiebeding van toepassing is :
    uw klantgevoelige informatie blijft door deze optie binnen de organisatie, door directe indiensttreding kunt u zich hiervoor veilig stellen;
  • U spreekt een duidelijk vertrouwen naar elkaar uit, zowel naar de nieuwe werknemer als intern.
  • U creëert draagkracht door iemand middels een contract te binden aan uw bedrijf, zeker wanneer het gaat om functies met leidinggevende aspecten.

Bij werving en selectie is het gebruikelijk dat de kandidaat die geschikt wordt geacht voor de functie direct onder uw salarisadministratie valt. Kobus Personeel & Organisatie brengt een vooraf vastgestelde fee in rekening op het moment dat uw nieuwe werknemer daadwerkelijk aanvangt.