Kobus Personeel & Organisatie
Kobus Personeel & Organisatie

Opdrachtgevers

Hebt u vragen op het gebied van de begeleiding en selectie van personeel? Of kunt u ondersteuning of advies gebruiken op operationeel of personeel vlak?

Kobus P&O is al jaren actief binnen de AGF branche en vaak letterlijk aanwezig op de werkvloeren van onze opdrachtgevers. Door onze zorgvuldig opgebouwde kennis van de branche en het voortdurend verdiepen in de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers zijn wij in staat een uitgebreid pallet aan diensten te bieden. Vaak is de vraag naar personeel wel de aanleiding voor het eerste contact.

We hebben ervaring op het gebied van o.a. personeelsplanning, reorganisaties, opleidingen, poolmanagement en diverse personeels- en wervingsvraagstukken.

Om een optimale invulling te geven aan de vraag naar personeel selecteren wij continu kandidaten voor de verschillende bedrijven waar wij mee samenwerken. De ontwikkeling van nieuwe werknemers wordt op de voet gevolgd. De selectie is gericht om operationeel personeel dat naar tevredenheid functioneert vast te houden binnen het bedrijf of de agf branche. Door evaluatiegesprekken en werkplekbezoeken weten wij wat er speelt onder het personeel. Bij goed functioneren, kunnen wij tevens in samenspraak met de opdrachtgevers, opleidingsmogelijkheden aanbieden. Ook besteden wij veel aandacht aan het op tijd afscheid nemen van diegene die niet goed functioneren.
Om zoveel mogelijk geschikte kandidaten te spreken, maken wij gebruik van een groot netwerk. Door onze vakkennis in combinatie met de ruime ervaring in de branche komen wij in gesprek met geschikte kandidaten voor de specialistische functies. Onze wervingskanalen zijn verschillend. Potentiële kandidaten kunnen uit ons eigen bestand komen, door  inschakeling van geselecteerde uitzendorganisaties of uit reacties op vacatures die via internet geplaatst zijn.

Samen met u
Wij werken graag samen met onze opdrachtgevers. Wij kunnen immers niet alleen van buitenaf uw uitdagingen beschouwen en oplossen. Projecten pakken we aan met respect voor uw bedrijfscultuur en altijd met een lange termijn focus. En vooral een enorme passie voor de branche en het werk.

Wilt u uw kosten terugdringen? Een afdeling versterken? Of een nieuw project vanuit personeelsperspectief bekijken? Kom gerust eens met ons van gedachten wisselen. Onze mensen staan voor u klaar.

STREVEN NAAR ONTPLOOIING EN DUURZAAMHEID

De ontplooiing van medewerkers, en daarmee de onderneming staan bij ons centraal. Ons doel is het personeel dat wij selecteren en dat naar tevredenheid functioneert, vast te houden binnen het bedrijf of de agf branche. We volgen de ontwikkeling van nieuwe werknemers op de voet. Door evaluatiegesprekken en werkplekbezoeken blijven we op de hoogte van wat er speelt onder het personeel. Bij goed functioneren kunnen wij in samenspraak met de opdrachtgevers opleidingen aanbieden. Zo realiseren we continuïteit en duurzaamheid.

Functioneert iemand onverhoopt toch niet als verwacht? Dan besteden wij veel aandacht aan het tijdig en op een nette wijze afscheid nemen van de medewerker.

EEN PRAKTIJKVOORBEELD

Wij selecteren iedere productiemedewerker individueel en aan de hand van strenge selectiecriteria, ook op het gebied van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De medewerker is bij ons zelf verantwoordelijk voor het vervoer van en naar het werk, wij brengen en halen de uitzendkrachten niet.  Zo blijkt snel of de medewerker netjes op tijd op het werk komt. En niet pas op het moment dat hij of zij  in dienst treedt. 

ALTIJD UP-TO-DATE EN STANDBY

Wij zijn van mening dat we het hele jaar in staat moeten zijn snel te reageren bij toenemende drukte. Daarom zorgen wij dat onze kennis over uw bedrijf en personeelsbehoefte altijd up-to-date is. Heeft u bijvoorbeeld een half jaar geen gebruik gemaakt van flexibele krachten, dan is een nieuwe intake niet nodig.

LANGE TERMIJN RELATIES

Wij streven naar lange termijn relaties met zowel opdrachtgevers als werknemers. De tevredenheid van beide partijen moet worden gewaarborgd. Door veelvuldig contact met de partijen signaleren wij eventuele knelpunten tijdig en kunnen wij deze snel oplossen.

EEN PRAKTIJKVOORBEELD

Vaak blijft er aan het einde van de dag nog een aantal werkzaamheden op de productievloer liggen. Of moeten er aan één machine bijvoorbeeld nog wat werkzaamheden worden voltooid. Doordat onze mensen zelf verantwoordelijk zijn voor woon-werk vervoer, wij regelen geen groepsvervoer, heeft u niet te maken met groepjes personeel die noodgedwongen op elkaar moeten wachten waardoor de kosten onnodig zouden stijgen.