Kobus Personeel & Organisatie
Kobus Personeel & Organisatie

Logistiek Planner (Outbound)

Locatie: Ridderkerk

Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is, denk je in oplossingen in plaats van problemen en werk je graag in teamverband, dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken! Onze opdrachtgever is een van de grootste internationale groente- en fruitbedrijven van Nederland. Met ca. 900 medewerkers in Nederland doen ze er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Zij focussen zich samen op kwaliteit, servicelevel, kosten, responsiviteit en productspecialisatie.

Publicatiedatum: 10-23-2023

Medewerker SMAAK team

Locatie: Ridderkerk

Zoet, zuur, bitter en alles daaromheen, jij herkent het meteen. Je hebt een uitgesproken smaak, lust zo’n beetje alle groenten/ fruit en hebt geen allergieën. Daarnaast zie je het als een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de beste kwaliteit voor onze klant. Voor het team op de afdeling kwaliteit zijn wij op zoek!

Publicatiedatum: 10-31-2023

Keurmeester

Locatie: Ridderkerk

In deze afwisselde functie hou je je bezig met de kwaliteitscontrole van groenten en fruit. Je controleert alle in- en uitgaande producten en je houdt ook tijdens het verpakkingsproces de kwaliteit van de producten in de gaten.

Publicatiedatum: 11-27-2023

Transportplanner

Locatie: Ridderkerk

Zoek jij een gezonde baan met toekomst binnen dit bedrijf dat van aanpakken weet? Binnen de afdeling Transportplanning is onze opdrachtgever op zoek naar een nieuwe collega.

Publicatiedatum: 11-28-2023

Medewerker Commerciele Binnendienst (elektro)

Locatie: Ridderkerk

Heb jij een commerciële achtergrond en heb jij ervaring in elektro techniek? Wellicht is deze baan dan de volgende stap in je carrière!

Publicatiedatum: 11-29-2023

Medewerker Ontvangst & Afgifte

Locatie: Ridderkerk

Wil de regie verzorgen in een splinternieuw DC, en ben jij communicatief sterk? En heb jij geen moeite met wisselende diensten (3ploegen)? Dan is deze functie wellicht interessant voor jou!

Publicatiedatum: 11-29-2023

Meewerkend Voorman Logistiek (Heerle)

Locatie: Heerle

Vind jij het een uitdaging om orders efficiënt voor te bereiden, te organiseren en administratief af te handelen, in een snel groeiend familiebedrijf? Lees dan verder!

Publicatiedatum: 11-29-2023

Administratief medewerker Finance

Locatie: Papendrecht

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het jou interessant om binnen de wereld van groenten en fruit zorg te dragen voor de juiste analyses? Voor de afdeling Finance & Control zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega.

Publicatiedatum: 11-30-2023

Inkoper AGF

Locatie: Ridderkerk

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de productgroep.

Publicatiedatum: 11-30-2023

CRM Database Coördinator

Locatie: Papendrecht

Ben jij die persoon die zijn of haar mannetje kan staan in de dynamische wereld van verse groenten en fruit, en al ervaring heeft met het beheren van klant- en leveranciersdata? Dan is deze vacature voor de functie van CRM database coördinator wellicht de volgende stap in jouw carrière!

Publicatiedatum: 11-30-2023

Low Code Developer

Locatie: Papendrecht

Ben jij een ervaren ICT'er die wel houdt van een uitdaging en graag helemaal in je kracht staat in je rol als low code ontwikkelaar? Dan is deze functie wellicht voor jou!

Publicatiedatum: 12-01-2023