Kobus Personeel & Organisatie
Kobus Personeel & Organisatie

Keurmeester

Locatie: Ridderkerk

In deze afwisselde functie hou je je bezig met de kwaliteitscontrole van groenten en fruit. Je controleert alle in- en uitgaande producten en je houdt ook tijdens het verpakkingsproces de kwaliteit van de producten in de gaten.

Publicatiedatum: 11-27-2023

Transportplanner

Locatie: Ridderkerk

Ben jij de Transportplanner die snel en oplossingsgericht kan schakelen om onze versproducten zo snel mogelijk in de schappen te krijgen? Wil jij op vaste tijden werken en ben jij beschikbaar om in ploegendienst te werken met toeslag? Dan is deze functie iets voor jou!

Publicatiedatum: 11-28-2023

Meewerkend Voorman Logistiek (Heerle)

Locatie: Heerle

Vind jij het een uitdaging om orders efficiënt voor te bereiden, te organiseren en administratief af te handelen, in een snel groeiend familiebedrijf? Lees dan verder!

Publicatiedatum: 11-29-2023

Administratief medewerker Finance

Locatie: Papendrecht

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het jou interessant om binnen de wereld van groenten en fruit zorg te dragen voor de juiste analyses? Voor de afdeling Finance & Control zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega.

Publicatiedatum: 11-30-2023

Low Code Developer

Locatie: Papendrecht

Ben jij een ervaren ICT'er die wel houdt van een uitdaging en graag helemaal in je kracht staat in je rol als low code ontwikkelaar? Dan is deze functie wellicht voor jou!

Publicatiedatum: 12-01-2023

Logistiek Administratief Medewerker

Locatie: Barendrecht

Liggen jouw skills bij het beheren van klantrelaties, nauwkeurigheid en logistieke coördinatie? Wellicht is dit dan de volgende stap in jouw carrière!

Publicatiedatum: 12-05-2023

Rijper Mango Avocado

Locatie: Ridderkerk

Heb jij een passie voor AGF en in het bijzonder voor exoten? En ben jij sterk in plannen en coördineren en wil je je verder ontwikkelen rond rijpingsprocessen en specifieke productinformatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Publicatiedatum: 12-05-2023

Recruiter Logistiek

Locatie: Barendrecht

Voor onze eigen onderneming zoeken wij een enthousiaste Recruiter voor onze logistieke functies.

Publicatiedatum: 12-18-2023

Personeelsplanner Logistiek 24-40 uur

Locatie: Barendrecht

Een veelzijdige afwisselende functie waarin het plannen van personeel centraal staat. Denk hierbij ook aan onboarden, evalueren en begeleiden van logistiek personeel.

Publicatiedatum: 02-02-2024

Administratief logistiek medewerker

Locatie: Papendrecht

Ben jij op zoek naar een afwisselende nieuwe uitdaging met verantwoordelijkheid en lijkt het jou interessant om te werken binnen het dynamische speelveld van verse groenten en fruit? Lees dan snel verder.

Publicatiedatum: 02-02-2024

Bedradingsmonteur (m/v)

Locatie: Ridderkerk

Ben jij een ervaren en zelfstandige bedradingsmonteur met kennis van elektrotechnische schema's? Heb je ervaring met het bouwen, bedraden en eventueel functietesten van panelen? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

Publicatiedatum: 02-21-2024

ESG Controller (32-40 uur)

Locatie: Barendrecht

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en vind jij het prettig met cijfers te werken en ben jij accuraat? Dan ben jij misschien wel de nieuwe ESG Controller voor deze werkgever!

Publicatiedatum: 02-27-2024