WERKEN BIJ KOBUS

Administratief medewerker m/v, 24 uur in Barendrecht

Waar ga je werken?
Bij Kobus P&O; een bedrijf dat al 24 jaar als personeel en organisatie bureau actief is in de wereld van de groente en fruit. Wij werken vanuit ons kantoor dat gevestigd is daar waar het gebeurt, namelijk middenin het hart van de groente en fruit in Barendrecht.
Binnen onze organisatie werken wij met verschillende afdelingen, waar je de ruimte krijgt je te specialiseren in je eigen vakgebied. Dit doen we met inmiddels ruim 25 collega’s.

Wat ga je doen?
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit diverse taken die verband houden met verloning en facturatie. Hierbij valt te denken aan de verwerking van salaris-, kostprijs- en tariefmutaties tot aan de daadwerkelijke facturatie naar klanten. Maar ook de administratieve verwerking van gewerkte uren, vakantieaanvragen en diverse overige betalingen naar werknemers. Naast de administratieve taken ben je ook in staat om administratieve gerelateerde vraagstukken vanuit werknemers en tot op een bepaalde hoogte van klanten per mail, live en telefonisch te beantwoorden.
Je hebt goede beheersing van het MS Office pakket. Ondanks de aanwezigheid van een digitale planningstool, diverse digitale urenregistratie systemen en een API koppeling met het backoffice systeem is het werken in Excel niet volledig uitgesloten.

Wie ben je?
Je bent sociaal, stressbestendig en accuraat. Jij werkt gestructureerd en weet altijd het overzicht te bewaren. Verder ben je administratief sterk en draag je graag bij aan een foutloze administratie.
Je bent minimaal op vrijdag beschikbaar en overige dagen in overleg.

Wat bieden wij jou?
• In eerste instantie een aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging;
• Een goed salaris, reiskostenvergoeding en een bovengemiddeld goede pensioenregeling.
• Thuiswerken voor 1 dag behoort tot de mogelijkheden na een goed inwerktraject;
• Wij zijn een gezellig en jong bedrijf dat regelmatig ook leuke activiteiten met elkaar onderneemt.
• Wij zijn gewend om hard te werken maar er is zeker ook ruimte voor lol en plezier.

Solliciteren?
Interesse in deze mooie baan als administratief medewerker? Solliciteer dan direct online en stuur jouw  cv en motivatie naar werving@kobusbv.nl. Noteer in het onderwerp sollicitatie administratief medewerker.