WERKEN BIJ KOBUS

Coördinator Opleidingen ( 32 uur)

 Wie ben je?
Iemand die gelukkig wordt in het investeren in mensen, waarbij stimuleren, motiveren en corrigeren belangrijke onderdelen zijn. Je bent zelfstandig, zorgvuldig, gestructureerd, nauwkeurig  en communicatief sterk. Daarnaast ben je gericht op samenwerking, voel je je verantwoordelijk en kan je goed organiseren. Als “uithangbord’ van Kobus Opleidingen ben je ons visitekaartje die de intentie en visie m.b.t. opleiden uitdraagt”. Ervaring dan wel een link met opleiden is een pré maar géén vereiste. Heb je commerciële vaardigheden? Ook deze kunnen van grote waarde zijn gezien de aard van de functie. Schroom niet en solliciteer! Functieniveau: MBO+/HBO

Wat ga je doen?
De Coördinator Opleidingen binnen Kobus P&O is verantwoordelijk voor de organisatie, planning en kwaliteit met betrekking tot alle gefaciliteerde opleidingen binnen onze opleidingstak; Kobus Opleidingen.

Voornaamste taken:

Communicatie & Relatiebeheer

  • Fungeert als contactpersoon/gesprekspartner namens Kobus Opleidingen richting alle externe betrokken partijen; student, klant en opleider.
  • Treedt op als gesprekspartner namens Kobus Opleidingen richting interne afdelingen en collega’s binnen Kobus P&O.
  • Doet onderzoek naar de opleidingsbehoefte zowel intern als extern.
  • Initieert nieuwe plannen/voorstellen afgestemd op de bepaalde behoefte.
  • Benadert pro actief nieuwe klanten om hen te informeren over de te bieden mogelijkheden.

Planning & Organisatie

  • Coördineert, plant en evalueert de betreffende opleiding(en) van begin tot einde.
  • Is verantwoordelijk voor de noodzakelijke registratie en administratie m.b.t. de opleiding(en) en de betreffende deelnemers.
  • Verzorgt per opleiding een menukaart (kostenraming) op maat welke aangeboden kan worden aan onze klanten t.b.v. optimale ontzorging.
  • Doet onderzoek naar en verzorgt aanvragen op het gebied van passende subsidieregelingen vanuit de overheid.

Waar ga je werken?
Bij Kobus P&O; een bedrijf dat al ruim 20 jaar als personeel en organisatie bureau actief is in de wereld van de groente en fruit. Wij werken vanuit ons kantoor dat gevestigd is daar waar het gebeurt, namelijk middenin het hart van de groente en fruit in Barendrecht.

Binnen onze organisatie werken wij met verschillende afdelingen, waar je de ruimte krijgt je te specialiseren in je eigen vakgebied. Dit doen we met inmiddels ruim 25 collega’s.

Een duidelijker beeld van waar wij als Kobus P&O voor staan en onze de visie m.b.t. opleidingen? Bekijk deze link: https://www.svo.nl/investeer-in-talent-opleidingen-binden-medewerkers-voedingsindustrie/

Wat bieden wij jou?
In eerste instantie een aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging. Salarisindicatie: € 2800,00 – € 3600,00 bruto per maand, uiteraard afhankelijk van leeftijd en o.a. opgedane werkervaring. Daarnaast bieden wij  reiskostenvergoeding en een bovengemiddeld goede pensioenregeling.

Solliciteren?
Interesse in deze mooie baan als Coördinator Opleidingen? Solliciteer dan direct online via de sollicitatiebutton of e-mail je cv en motivatie naar werving@kobusbv.nl Noteer in het onderwerp sollicitatie Coördinator Opleidingen. De sluitingsdatum van deze vacature is 18 oktober 2021.