Kobus Personeel & Organisatie
Kobus Personeel & Organisatie

WERKEN BIJ KOBUS

Recruiter Barendrecht, 32 40 uur per week

Wie ben je?
Jij bent een mensen-mens, iemand die het leuk vindt om met kandidaten het gesprek aan te gaan, om er achter te komen wat iemand drijft. Jij schakelt moeiteloos tussen klant en potentieel talent en treedt op als een professionele gesprekspartner. Jij bent pro actief en werkt zelfstandig maar je weet ook het optimale resultaat te behalen in samenwerking met het team van collega’s. Jij hebt een energieke uitstraling en met aanstekelijk enthousiasme ga jij op zoek naar de juiste match. Ben jij op zoek naar jouw 1ste of 2de stap in de wereld van Recruitment? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Samen met collega recruiter Dimitri ga je aan de slag om de juiste persoonlijkheden te vinden voor onze klanten. Jij komt te werken binnen een branche waar géén dag hetzelfde is en waar flexibiliteit en het vermogen tot improviseren een welkome eigenschap is. Zo ben je het ene moment bezig met het spreken van een kandidaat en het andere moment bezig met het adviseren van een klant en het opstellen van een functieprofiel. In deze arbeidsmarkt is het snel kunnen schakelen een vereiste! Het leuke aan recruitment binnen Kobus P&O is de diversiteit in vacatures van MBO- tot HBO-niveau, het contact met onze veelal vaste klanten en dan ook nog het managen van de samenwerking met “onze” uitzendbureaus (wij praten je graag bij hoe deze constructie in elkaar zit). Klinkt uitdagend toch?

Waar ga je werken?
Bij Kobus P&O; een personeel & organisatie bureau, dat al ruim 24 jaar als branche specialist actief is in de wereld van groente en fruit. Wij werken vanuit ons kantoor dat gevestigd is daar waar het gebeurt, namelijk midden op het veilingterrein in Barendrecht/Ridderkerk. Binnen onze organisatie werken wij vanuit meerdere specialismen en je krijgt de ruimte je te ontwikkelen op je eigen vakgebied. Dit doen we met inmiddels ruim 30 collega’s. Wij zijn een gezellig en jong bedrijf, we werken hard maar met ruimte voor plezier! Wij ondernemen regelmatig ook buiten het werk wat leuks met elkaar. Van lekker eten en borrelen tot padellen bij ons in de “achtertuin”.

Wat bieden wij jou?

  • In eerste instantie een aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging naar een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een goed salaris afhankelijk van de kennis en ervaring die jij meeneemt;
  • Jij bent minimaal 32uur per week beschikbaar, 40uur is een dikke plus;
  • Een vaste thuiswerkdag op fulltime basis;
  • Reiskostenvergoeding en een bovengemiddeld goede pensioenregeling;
  • Werken in het een gezellig team met veel branchekennis.

Solliciteren?
Interesse in deze mooie en veelzijdige baan als Recruiter? Solliciteer dan direct online via de sollicitatiebutton of e-mail je cv en motivatie naar werving@kobusbv.nl. Noteer in het onderwerp sollicitatie Recruiter. Voor meer informatie neem contact op met Dimitri Hooftman via 0653170894 /   0180 – 62 61 22 of stuur een berichtje via LinkedIn. Voor de volledigheid willen wij aangeven dat wij niet op zoek naar interim Recruiters, deze sollicitaties zullen dan ook niet worden behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst