Kobus Personeel & Organisatie
Kobus Personeel & Organisatie

UITZENDEN

Wij zijn al jaren de specialist in de regio Barendrecht op het gebied van personeelszaken voor bedrijven binnen de AGF-branche. Of u nu een teamleider zoekt voor het aansturen van uw tomatenplukkers, een kwaliteitsmeester voor de veiling of een chauffeur voor het vervoeren van uw aardappelen, wij brengen u binnen een kort tijdsbestek in contact met de juiste medewerker.

Om snel over goed tijdelijk personeel te kunnen beschikken, maken wij buiten de ervaren mensen uit ons eigen netwerk ook gebruik van een groot aantal uitzendorganisaties.

Ontplooiing van medewerkers

De ontplooiing van medewerkers, en daarmee de onderneming staat bij ons centraal. Ons doel is het operationeel personeel dat wij selecteren en dat naar tevredenheid functioneert, vast te houden binnen het bedrijf of de A.G.F. branche. We volgen de ontwikkeling van nieuwe werknemers op de voet. Door evaluatiegesprekken en werkplekbezoeken blijven we op de hoogte van wat er speelt onder het personeel. Bij goed functioneren, kunnen wij, in samenspraak met de opdrachtgevers opleidingen aanbieden. Zo realiseren we continuïteit en duurzaamheid.

Functioneert iemand onverhoopt toch niet als verwacht? Dan besteden wij veel aandacht aan het tijdig en op een nette wijze afscheid nemen van de medewerker.

Startende werknemers die goed functioneren en enthousiast zijn over het bedrijf of de branche volgen wij nauwlettend. Als blijkt dat werknemers de potentie hebben om werk op hoger niveau uit te voeren, kijken wij naar doorgroeimogelijkheden of gerichte opleidingen.

Zie ook Opleidingen

Zelfstandig reizen

Wij selecteren alleen personen die zelf middels eigen of openbaar vervoer op het werk kunnen komen. Wanneer onze opdrachtgevers mensen in dienst nemen, lopen zij op deze wijze nooit tegen vervoersproblemen aan.
In tegenstelling tot uitzendorganisaties die zelf uitzendkrachten afzetten op de werkplek, is de regeling van vervoer een struikblok als de opdrachtgever de persoon in dienst wil nemen. Zeker gezien de onregelmatige aanvangstijden die onze opdrachtgevers hebben, is het van belang dat werknemers zelfstandig het woon-werkverkeer kunnen overbruggen.

Nederlandse taal
Vanwege de steeds strengere regelgeving omtrent HACCP, BRC en ISO wordt het spreken van de Nederlandse taal steeds belangrijker. Ook hier houden wij van te voren rekening mee zodat er geen misverstanden ontstaan over het naleven en uitvoeren van veel bijkomende regels.