Kobus Personeel & Organisatie
Kobus Personeel & Organisatie

 OPLEIDINGEN

Het verhogen van de kwaliteit van het werk voor onze opdrachtgevers en de ontplooiing van de werknemers staan bij ons hoog in het vaandel.

In samenspraak met opdrachtgevers verzorgen wij daarom vanaf 2012 scholing van medewerkers in de opleidingsruimte bij ons op kantoor. In samenwerking met opleidingsinstituut SVO bieden we diverse opleidingen aan.

Daarnaast verzorgen wij al geruime tijd vakgerichte opleidingen buiten ons eigen opleidingscentrum. Hierbij maken wij onder andere gebruik van N&S (voor logistieke opleidingen en BHV) en voor mbo gerichte opleidingen werken wij samen met het DaVinci College.

BIJSCHOLING VOOR STARTERS BOEKHOUDKUNDIGE KENNIS. 

Het kan voorkomen dat een opdrachtgever en een startende kandidaat beide enthousiast zijn, maar een kleine tekortkoming (kennis of vaardigheid) in de weg zit. Dan bieden wij waar mogelijk bijscholing. Denk hierbij aan computerkennis, typvaardigheid, specifieke productkennis, het bijschaven van een vreemde taal of het verbreden van boekhoudkundige kennis.

Kosteloos
Alle opleidingen worden kosteloos aan de werknemers aangeboden, slechts in het geval dat een werknemer zelf stopt, voordat de opleiding is afgerond kunnen er kosten in rekening gebracht worden.

Opleidingen op maat
Naast de bestaande opleidingen leveren wij ook maatwerk aan onze klanten. Zo kan een bedrijf of een cluster van bedrijven een groep medewerkers een mbo-opleiding laten volgen in de eigen werkomgeving. In deze vorm van opleiden staat het eigen bedrijf en de eigen manier van werken centraal.

De lesmomenten, de inhoud, de lengte en de manier van aanbieden worden zo veel mogelijk aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Dit moet uiteraard wel binnen de (kwaliteits)grenzen passen die het ministerie van OCW en de branche stellen. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de materialen, processen en richtlijnen van bedrijven.

Het is daarbij mogelijk om een groep te vormen van medewerkers die afkomstig zijn van meerdere bedrijven.

Omdat er binnen de groente- en fruit branche veel gewerkt wordt in ploegendienst, hebben wij het aanbod van onze lessen afgestemd op deze tijden. Momenteel wordt er zowel in de ochtend, de middag en op zaterdag les gegeven.

CURSUS VEILIG RIJDEN MET DE HEFTRUCK

Op logistiek gebied proberen wij goed functionerende productiekrachten bij te scholen middels een cursus veilig rijden met de heftruck. Omdat het moeilijk is binnen deze doelgroep betrouwbare kandidaten te vinden en te behouden, is het scholingstraject een noodzakelijke aanvulling voor veel van onze opdrachtgevers.