Kobus Personeel & Organisatie
Kobus Personeel & Organisatie

PERSONEELSBEGELEIDING

/ OUTPLACEMENT BIJ REORGANISATIE

Doordat onze mensen vaak ook uw vaste personeel kennen, kunnen wij bijvoorbeeld bij het inkrimpen van een afdeling een vertrouwelijke rol spelen. Ons  geografisch geconcentreerde netwerk biedt de mogelijkheid vergelijkbare en passende vacatures aan te bieden.

Door ons netwerk is het zelfs vaak mogelijk functies te creëren die passen bij de behoefte van de werknemer. En weten wij tot een oplossing te komen die zowel voor de werknemer als de werkgever gunstig uitpakt.

Door intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers, onze kennis van de bedrijven, een juiste begeleiding en open communicatie kunnen we voor werknemers nieuwe uitdagingen creëren. Veelal op hetzelfde vak- en werkgebied en tegen dezelfde voorwaarden.

We nemen hierin ook mee in welk soort organisatie de persoon qua karakter, werkervaring en vereiste kwalificaties het beste zal functioneren. Hierdoor doseren wij de uitstroom van werknemers. Door een vroegtijdige samenwerking blijven kosten en tijd voor ontslagvergunningen of outplacement achterwege. Deze dienstverlening hielp het afgelopen jaar ruim 70 werknemers aan een nieuwe vaste baan.